Kamari - Santorini

Kamari
'Kamari village, island Santorini, Greece' - Santorini
'Kamari village, island Santorini, Greece' Emi Cristea / Shutterstock

Beläget på den södra sidan av ön, Kamari är en av de bästa badorterna på ön. Allt du ber om är en stor strand och en hatt! I Kamari hittar du den mesta fantastiska 5 kilometer långa stranden, med mörk sand, och du behöver bara ta med din hatt hemifrån! Förekomsten av vulkanen på ön är uppenbar med den mörka sanden som täcker stranden och du kommer absolut att älska stranden vid Kamari. Det kristallklara vattnet lockar så många besökare i desperat behov av den perfekta simningen så att du inte kommer att tro det!

När du är i Kamari kommer du att inse själv att detta är den typ av strand som kommer att finnas kvar i minnet för alltid. Denna fantastiska resort ligger 10 kilometer söder om öns huvudstad, Fira, och har en likhet med Perissa, den andra populära stranden på ön, eftersom de båda är täckta med svart sand. Området är hisnande och av unik skönhet och du kommer att känna dig så glad över att besöka Kamari även på natten när berget lyser som en diamant! Kamaris huvudsakliga by med sina traditionella hus erbjuder dig en enastående utsikt över havet, och var medveten om att oavsett vilken typ av semester du är ute efter så hittar du allt du behöver här.

Ta vägen från Kamari till antika Thira och med en liten båt så kommer du att få se den vilda ön Anafi och känna spänningen tar över dig. Om du funderar på att tillbringa kvalitetstid med dina nära och kära, njuta av din måltid på en av de många tavernorna som erbjuder dig alla delikatesser som du kan tänka dig, och spendera din tid med att koppla av vid havet! En sak är säker: det finns inget som naturen på ön Santorini!
Hotell och lägenheter Hotell i Kamari Kamari