Firostefani - Santorini

Firostefani
'The panorama of Firostefani at sunset on Santorini, Greece' - Santorini
'The panorama of Firostefani at sunset on Santorini, Greece' Havoc / Shutterstock

Mellan Fira och Imerovigli, så kommer du att finna fantastiska Firostefani som en av platserna som erbjuder dig de bästa utsikterna av ön. Det kan övervägas som en by men Firostefani har en varietet av hotellboenden som täcker alla behov och en bred varietet av platser att äta och avnjuta din drink på. En stilla by med exceptionella utsikter till kalderan, det verkar som att du blir kär i Firostefani.

Solnedgången är här också en av de grundläggande attraktionerna, ett säkert paradis för romantiker. Om du undrar varför du ska besöka Firostefani - den gamla byn Fira - överväg denna traditionella by på norra sidan som är något som livliga och upptagna Fira, eller på annat sätt sätt hjärtat av ön! "Kronan av Fira" är innebörden av byns namn då det är högre än Fira och eftersom att det bara är logiskt att utsikten från Firostefani är exceptionell och det fantastiska är att du inser här hur du kan titta på när vulkanen och staden samtidigt!

Firostefani är det område som ligger ovanför Fira, som erbjuder en fantastisk utsikt över huvudstaden och havet, vilket ger resenären möjlighet att beundra otroligt landskap, både Fira och Firostefani erbjuder ett överflöd av restauranger och nattlivsmöjligheter då Fira är hjärtat av staden och naturligtvis den mest trafikerade platsen av ön. Firostefani är mer stilla och har behållit sin traditionella karaktär och ser till att gästerna njuter av sin avskildhet och lugn framför allt, men erbjuder dig även chansen att njuta av alla moderna faciliteter då du erbjuds en mängd olika alternativ.

Ett brett utbud av hotell, lägenheter, studios, rum för uthyrning och villor erbjuds för din Santorini-semester i Firostefani och du måste bara hitta dem som kommer att täcka alla dina behov!
Hotell och lägenheter Hotell i Firostefani Firostefani